pátek, 12 kvě 2017 15:06

Jak se vyhnout nepoctivým obchodníkům

 

        

 

V době v jaké žijeme začíná být standardem podvodné jednání. Nikoho nepřekvapí, že v umění je každý pátý obraz falzifikát, že ve starožitnostech si vůbec nejste jistí jestli nabízený kus není nějak upravován, zestařen nebo dokonce stylově změněn. Když člověk pomine, že je nesolidní jednání ve společnosti naprosto běžné a nikoho nepřekvapí, že se tak chovají i nejvyšší představitelé našeho státu, měli bychom těmto současným běžnostem čelit!     

 

                                 


 

  

 

 

Snažím se upevňovat značku našeho atelieru, který nese mé jméno právě solidností a tím, že slovo má nějakou váhu. Když se něco řekne, tak to prostě platí. Již léta se o to snažím a vnímám to jako ocenění a naší přednost. Jsem rád za důvěru Vás, mých zákazníků.

 

                                                          

Přestože vždy víte co od nás kupujete, buď prokázanou historií nebo kvalitně odvedenou prací, vše je vždy potvrzeno certifikátem pravosti nebo důkladnou fotodokumentací a restaurátorskou zprávou. Nově zavádíme prodej starožitností v původním stavu s opotřebením v průběhu staletí s následnou renovací. Zájemce o daný artefakt zná jeho současný stav před renovací a je součástí celého procesu restaurování. Svůj vybraný kousek a jeho změnu může například sledovat online, tím i hodnotit kvalitu naší práce nebo bude i vítán v naší dílně fyzicky a je možné, aby si i nějaký restaurátorský úkon sám vyzkoušel.

 

                             

 

Nenechte se odradit nevábným současným vzhledem, Naši restaurátoři Váš budoucí skvost vzkřísí v nádherný solitérek jako všechny předchozí.

S vírou v platnost daného slova

David Fiala

Nové kousky v naší nabídce před renovací najdete na eshop.atelier-fiala.cz